Plan i program aktivnosti za 2022./2023.

Poštovani članovi i oni koji će to tek postati,

s velikim veseljem najavljujemo aktivnosti koje će naša udruga nuditi tijekom školske godine 2022./2023.

AKTIVNOSTI I RADIONICE:

1. SUBOTNJE KREATIVNE RADIONICE – održavaju se subotom od 10.00 do 12.00 sati, a obuhvaćaju različite aktivnosti: likovne, sportske, glazbene i praktične (domaćinstvo). Cijena jedne radionice po djetetu je 70,00 kuna (9,29 eura) za članove Udruge te 100,00 kuna (13,27 eura) za ostale. Voditeljice su mag. prim. educ. uz podršku naših volontera.

2. ATLETIKA – treninzi atletike održavaju se srijedom i petkom od 18.00 do 19.00 sati pod vodstvom više trenerice Jasmine Lukšić. Mjesečna cijena za članove Udruge je 100,00 kn (13,27 eura), a za ostale 200,00 kuna (26,54 eura).

3. DNEVNI BORAVAK – organizira se utorkom od 17.00 do 19.00 sati pod vodstvom Leticije Kolaković, dugogodišnje odgojiteljice u inkuzivnoj odgojno – obrazovnoj skupini. Cijena po dolasku je 50,00 kuna (6,64 eura) za članove Udruge te 70,00 kuna (9,29 eura) za ostale. Za svaki utorak potrebna je najava do ponedjeljka u tom tjednu!

4. KREATIVNE RADIONICE TIJEKOM ŠKOLSKIH PRAZNIKA – održavaju se za vrijeme proljetnih, ljetnih, jesenskih i zimskih školskih praznika, radnim danom od 8.00 do 12.00 sati. Cijena za cijeli tjedan po djetetu iznosi 400,00 kuna (53,09 eura) za članove Udruge te 500,00 kuna (66,36 eura) za ostale. Voditeljice su mag. prim. educ. uz podršku volontera.

5. GLAZBENA EDUKACIJA  – održava se pod vodstvom mag. mus. Maje Šajatović. Edukacija obuhvaća sviranje klavira, učenje notnog pisma i pjevanje klasične i popularne glazbe. Satovi klavira i učenja notnog pisma održavat će se jednom tjedno po 30 minuta (300,00 kuna/39,82 eura mjesečno) ili 45 minuta (450,00 kuna/59,73 eura mjesečno). Satovi pjevanja traju 60 minuta (500,00 kuna/66,36 eura mjesečno). Termini se dogovaraju izravno s Majom Šajatović na broj telefona 091 753 8934

I na kraju, ali nikako manje bitno: PREDAVANJA I RADIONICE ZA RODITELJE, IZLETI I DRUŽENJA ZA OBITELJ!! Kao i do sada, važan dio djelovanja naše udruge su edukacije, predavanja i radionice za roditelje i članove obitelji, kako bismo svojoj djeci mogli pomagati u svim situacijama, svakodnevno! Roditelji su ti koji su “na prvoj liniji bojišnice” i važnost njihove edukacije i osposobljavanja za život i rad s djecom je od izuzetne važnosti! Sve naše radionice i predavanja za članove udruge su besplatna!
Opušten, sretan, zadovoljan i ostvaren roditelj je dobar roditelj!! Naša misija je organizirati druženja i izlete na kojima ćemo se zbližiti, opustiti, ali i razmjenjivati iskustva. Do sada se taj “recept” pokazao uspješnim, pa nastavljamo s njim i u budućnosti…

Za sve informacije i prijave možete nam se javiti na mail dira.rijeka@gmail.com ili na broj telefona 091/620-9318.

Vaša DIRA Rijeka!

Želiš li postati

Volonter?

Pojedinci/ke zainteresirani za volontiranje u Udruzi DIRA mogu dobiti informacije o našoj udruzi na ovoj stranici. Podijeli svoju ideju s nama i